zaterdag 4 februari 2012

Opkomende festivalkoorts in februari


Naast de Elfstedenkoorts doet de festivalkoorts zich dezer dagen ook al voorzichtig gelden. Lowlands was vandaag opnieuw in no time uitverkocht en in Zeeland onthult het ene na het andere festival namen voor de editie 2012.

De line-up van Vestrock - een van de beste popfestivals in de provincie - begint al aardig vorm te krijgen. De komst van de Heideroosjes, The Subs, Textures en School is Cool was al bekend, nu is naar buiten gebracht dat ook Go Back To The Zoo (foto) in Hulst wordt verwacht. In april komt het tweede album van de band uit: Shake A Wave, mede-geproduceerd door JB Meijers (o.a. De Dijk), afkomstig uit... Hulst.


Vorig jaar zou Go Back To The Zoo ook op Concert at Sea spelen. De band reisde toen voor niets af naar de Brouwersdam, want eenmaal ter plaatse werd duidelijk dat de tweede dag van het festival moest worden afgelast vanwege de extreme wind. Bassist Lars Kroon belandde die dag vanwege baldadigheid zelfs even in een Zeeuwse politiecel.

In 2010 speelde Go Back To The Zoo wél op Klomppop in Ovezande. Laat het oudste Zeeuwse popfestival nu ook net een deel van zijn programma hebben onthuld. Het is een mooi rijtje, met Textures, Kensington, Automatic Sam, Hunting The Robot, Eva Auad en Mr. Polska.

Voor een overzicht van alle Zeeuwse festivals zie de speciale festivalpagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten