zaterdag 11 oktober 2008

According to... Sense Forward

 
Sense Forward

Een aardige tegenstelling. De ene band, Sense Forward, deed afgelopen seizoen mee aan het Zeeuwse bandcoachingsproject Popaanzee, maar heeft inmiddels besloten zichzelf op te heffen. De andere band, According To You, heeft geïnspireerd door de Popaanzee-ervaringen van Sense Forward zich voor dit seizoen aangemeld en is inderdaad geselecteerd.

Vanavond speelden ze allebei in De Spot in Middelburg. Voor Sense Forward was het een afscheidsconcert (maar twee van de drie zien we binnenkort vast terug onder een andere naam); voor According To You is het het begin van een nieuwe fase, met Popaanzee en de presentatie van het eerste volledige album.

De jongens van Sense Forward vinden hun weg wel. En ATY is opnieuw een bewijs dat er voortdurend Zeeuws talent komt bovendrijven. Het zijn allemaal gasten van rond de achttien, gezegend met een flinke dosis energie en ambitie, die muzikaal al veel kunnen maar net het raffinement nog missen. Zeker met een geschikte coach kunnen ze nog ver komen. We gaan van ze horen.

 
According To You
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten