donderdag 25 november 2010

Bløf staat Wijd Open voor Glazen Huis


Bløf presenteerde vandaag in het programma van Giel Beelen het nummer dat dit jaar centaal staat bij Serious Request, de jaarlijks Glazen Huis-actie van 3FM. Wijd Open heet het nummer en het is de voorbode van het album dat begin maart verschijnt.

3FM vertelt steevast dat Bløf het nummer, tijdens de opnamen van het album in Berlijn, speciaal voor Serious Request heeft geschreven. Dat klinkt mooi, maar Wijd Open bestond al langer. Al eind juni speelde de band het tijdens Concert at Sea. Wel is de tekst, zij het niet ingrijpend, aangepast.


Gisteren werd ook bekend dat Anton Corbijn de foto's en de artwork voor het nieuwe album heeft gemaakt. De eerste foto (zie boven) is vrijgegeven. Die wijkt opvallend af van wat gebruikelijk is bij Bløf. Het kwartet werd altijd als band getoond, met vier gelijkwaardige leden. Corbijn focust op Paskal Jakobsen en presenteert hem als frontman, zo lijkt het. Het kan toeval zijn. Daarvoor moeten we de rest van de serie afwachten.

4 opmerkingen:

  1. en dan vraag ik me af: op welk tijdstip van de dag zijn de foto's gemaakt, en met welke camera en lens enzo... #GrootFanVanCorbijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Liesbetm: Volgens mij weet je al meer... :-)

    @ Mirre: Deze foto al gezien?: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1592869975290&set=a.1592344922164.2082232.1042134183

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Rolf: nee had ik nog niet gezien. Vind het fantastisch zoals hij te werk gaat. Gebruik maken van dat wat er is. Het licht, de omgeving, de mensen, de energie. super.

    BeantwoordenVerwijderen