zaterdag 23 oktober 2010

Eva uit The Voice of Holland 'gewiept'

Na haar auditie leek Eva Auad uit Vlissingen een van de grote favorieten in The Voice of Holland. Gisteravond, in 'The Battle' (video), moest ze het echter afleggen tegen Wiep Laurenssen. Beiden overtuigden niet echt ('twee bange hertjes', zoals Angela Groothuizen het omschreef) in You Oughta Know van Alanis Morissette.

De juryleden vonden het moeilijk om een winnaar te bepalen. Nick Schilder koos voor de 'muzikaliteit' van, Van Velzen en Jeroen van der Boom gaven op grond van tekstbeleving en timing de voorkeur aan haar concurrente. Hetzelfde deed, 'met diep respect voor beide dames', ook Angela Groothuizen.

,,Dit valt rauw op mijn dak", zei Eva na afloop. De Zeeuwse eer moet nu hoog worden gehouden door die andere Vlissingse kandidaat: Nigel Brown.

3 opmerkingen:

  1. Zo blijft Eva steeds een beetje pech hebben, of het geluk niet mee hebben.
    Jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. beste eva wiep was goed maar jij was met de battel beter wij kozen voor jou en vinden het heel jammer dat je eruit bent ik had graag meer van je gezien en gehoord je was een van mijn favorieten jammer maar succes met je verdere cariere groetjes marcel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ligt het nou aan mij of was Eva nou gewoon geweldig? Snap niet dat iemand met zo'n uniek, mooi stemgeluid er nu al uit is. Idioot!

    BeantwoordenVerwijderen